Új partnereket keres a PFS-Partners KFT Vas megyében

Speciális igények az osztrák határ közelében

 
2016. Szept. 19. 09:40

Új partnereket keres a PFS-Partners KFT Vas megyében

Speciális igények az osztrák határ közelében

2016. szeptember 19., Hétfő 09:40

Immár tíz éve működik a PFS-Partners szombathelyi kirendeltsége, és mára egyértelművé vált, hogy a pénzügyi tervezéssel, tanácsadással foglalkozó munkatársi gárda létszámát emelni kell. A PFS-Partners akár tíz további pénzügyi tanácsadó partnert is tudna foglalkoztatni, hiszen a már meglévő irodák mellett új régiókat is szeretne felállítani.

És hogy kiknek a jelentkezésére számítanak? „A bankszektorban vagy a biztosítóknál tapasztalatot szerzett kollégák különösen érdekesek” – tudtuk meg Varga Gábortól, a PFS-Partners zalaegerszegi régiójának vezető tanácsadójától. Az optimális kiválasztás érdekében új felvételi- és képzési kampány indul. A szlogen: mi álmaim szakmája? A kérdés elsősorban a pénz világában már tapasztalatokkal rendelkező szakembereknek szól.

„A banki és biztosítási rendszer aktuális strukturális változásainak köszönhetően több, igen jól megalapozott tudással rendelkező szakember keres új utat, és lenne inkább egyéni vállalkozó” – mondja saját tapasztalatait is összegezve Varga Gábor. „Ezeket az új kollégákat nem csak a vállalkozás indításánál támogatja a PFS-Partners: ha sikeresnek bizonyul a közös munka, a résztulajdonosi partneri pozíció is elérhető” – teszi hozzá.

Itt, az osztrák határ közelében ráadásul speciális igényekkel szembesül a pénzügyi tervező - erről is szó esik a születésnapi megemlékezésen.

„Sok, különböző ágazatban tevékenykedő ügyfelünk párhuzamosan dolgozik Magyarországon és Ausztriában is. Ezért az itteni munkánk egészen specifikus, minden eset egyedi” – mondja Herczeg László, aki első perctől kezdve a szombathelyi kirendeltség munkatársa. Mint például ha az ügyfél Magyarországon él, ám Ausztriában dolgozik, és ez csak egy a sok variáció közül. – teszi hozzá.

Megváltozott körülmények

"A szakma arculata és teljesítményi háttere nagyon megváltozott és folyamatosan alakul, fejlődik" - magyarázza Herczeg László. "Ma az ügyfelek olyan összetett tervezést várnak el a pénzügyi szakemberektől, amelynek megvalósulását hosszútávon el is kíséri. Az ügyfél vagy a család különleges élethelyzeteit egyedileg, folyamatos változásában be kell építeni a stratégiákba. A családalapítás, a gyermekek képzése, a nyugdíjas évek megfelelő anyagi hátterének megteremtése, a vagyon generációk közötti átadása – csak néhány, mindenki számára érthető vezérszó.  Emellett figyelni kell és a lehetőségekhez mérten be kell vonni a tervezésbe a folyamatosan változó adóterheket, az állami támogatási lehetőségeket, a saját használatra vagy bérbeadásra vásárolt ingatlanok kezelését és finanszírozását, a proaktív gazdasági fejleményeket.” 

Segítség az újrakezdéshez

A PFS- Partners kampányának vonzó része, hogy a szolgáltatásorientált érdeklődőknek – az értékesítési szakemberek mellett a későn megszólított szakmaváltóknak - széleskörű támogatást nyújt, és ezzel elősegíti a sikeres vállalkozói elhelyezkedést. A több évtizedes tapasztalattal és nemzetközi partneri kapcsolati hálóval rendelkező szakközösség a központi termékmenedzsment, a marketing, a jog és a compliance témakörökben is támogatást nyújt. A folyamatos képzési palettát jól egészíti ki a nemzetközi szakemberek know-how-ja.

 „Partnereink így a vállalkozói lét előnyei mellett egy top szaktanácsadói közösség támogatását is élvezik. A technikai eszközök ma már lehetővé teszik a mobil munkavégzést – és ez különösen a hölgyek számára lehet vonzó” – fűzi hozzá Tóth Szabolcs.

Financial Planning: egyedi utak – egyedi igények

Transzparencia és követhetőség – ezek a legfontosabb erények, amelyek a pénzügyi szolgáltatás terén bizalmat és biztonságot teremtenek. „A pénzügyi tervezés koncepciójával a pénzügyek áttekintését nyújtjuk, elemzünk és megkeressük azt, hogyan lehet javítani az ügyfél vagyoni struktúráját” – emeli ki Herczeg László. Magától értetődik, hogy manapság a Financial Planning keretében a teljes körű tanácsadás iránt van igény. Elemezésünk és a pénzügyi összefüggések átfogó vizsgálatának középpontjában négy alappillér áll: likviditás minden élet- és piaci helyzetben, biztonság, vagyon és előgondoskodás. 

„A személyes jövőre vonatkozó gondolatok éppoly egyediek, mint maga az ember. Valamennyiünkre érvényes, hogy a jövőnket a múlt tapasztalatai és a jövőre vonatkozó célkitűzések, kívánságok alakítják. Kétségkívül vannak előre nem látható események, amelyek jelentősen befolyásolhatják az egyéni perspektívákat. A jövőt előre látni időtlen idők óta az ember álma – ám mindmáig lehetetlen.” – vonja le a következtetést Sári Endre számtalan beszélgetésből. A konkrét terv biztonságot jelent és utat mutat a jövőbe – egyedi történet.

„ A megoldás - összefoglalva a csapatvéleményt- az ügyfél személyes körülményeire szabott pénzügyi tervezés, amit a PFS-Partners KFT kompetens specialistái dolgoznak ki.

Pénzügyi tervezésünk céljai a következők: 

  • Megteremteni az ügyfél vagyoni helyzetének átláthatóságát;
  • Pénzügyeit optimalizálni és új stratégiákat kialakítani;
  • Felkészülni az előre nem látható eseményekre és biztosítani a már meglévő értékeket;
  • Kísérni az ügyfeleket pénzügyi jövőjének útján és időben reagálni a gazdasági- és magánéleti környezetben bekövetkező változásokra.

E bizalmat igénylő területen döntő gondosságot és diszkréciót biztosítja, hogy az ügyfél individuális kérdéseire egyedi válaszokat kell adni a személyes pénzügyi stratégia közös kidolgozása érdekében.

A PFS-Partners szombathelyi irodájának tíz éves évfordulóját ünnepli. Ünnepeljenek velük! Ha részt kívánnak venni a zártkörű rendezvényen, jelentkezzenek Herczeg Lászlónál: laszlo.herczeg@pfs.co.hu



jooble
Bogipark
Ilona stüberl