Az Ilona Stüberl a régi ízekkel várja a vendégeket

 
2021. Máj. 17. 10:20

Az Ilona Stüberl a régi ízekkel várja a vendégeket

2021. május 17., Hétfő 10:20

Ez már a második nyitás, amióta a járvány miatt Bécs lezárt. A második kényszerű szünet idején a tulajdonos, Fodor Mária kiszállítással igyekezett vendégei kedvében járni. Az igazi azonban mégis csak személyes jelenlétük: a bécsi belváros e kedvelt kisvendéglője nem csak a magyar konyha megkedveltetéséért tesz sokat, hanem sok Ausztriában élő magyarnak a hazai ízeket is jelenti.

 

Az első bezárást teljes körű felújításra  használta ki a tulajdonos, így ilyesmire most nem volt szükség. A környezetet is kedvelik vendégei, de persze a legfontosabb, hogy itt nagyszerűen főznek, méltányos áron, sokan pedig arra esküsznek, hogy a tulajdonos figyelmessége, kedvessége is komoly vonzerő.

A hagyományőrzés sem mellőzendő körülmény. Ma is szerepel az étlapon a Jókai bableves és az Ilona palacsinta – mindkettő az 1957-es nyitás óta közkedvelt. Másrészt az osztrákok is esküsznek rá, hogy egész Bécsben itt a legfinomabb a bécsi szelet – esetleg rántott húsnak hívják.

Változott a nyitva tartás: kedd-vasárnap: 11:30-22:00 – vagyis a hétfő szünnap. És amit még érdemes megjegyezni: nem árt helyet foglalni telefonon! A vendéglő honlapja itt:http://www.ilonastueberl.at/ 

Az Ilona Stüberlről olvashat még cikkeket honlapunkon itt:

https://szervuszausztria.hu/hirek/hir/kereskedelmi-tanacsos-lett-az-ilona-stuberl-tulajdonosa

https://szervuszausztria.hu/hirek/hir/jubileumra-keszul-az-ilona-stuberl

 

 

1 komment:
Wagner Clerk | 2022. május 1., Vasárnap 13:12
Hogyan kaptam kölcsönt a Christy Walton Finance-től, csalók kezébe kerültem, amíg nem találkoztam ezzel a hűséges hitelezővel, aki 50 000 eurós kölcsönt adott nekem, most úgy gondolom, hogy még mindig vannak valódi online hitelezők, itt az e-mail (christywalton355@ gmail.com) a hitelezőtől, ha bármilyen pénzügyi segítségre van szüksége, forduljon hozzá segítségért: christywalton@gmail.com

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl