Tízéves a Bécsi Ingatlanok

Úttörő vállalkozás a bécsi-magyar ingatlanpiacon

 
2017. Nov. 6. 13:28

Tízéves a Bécsi Ingatlanok

Úttörő vállalkozás a bécsi-magyar ingatlanpiacon

2017. november 6., Hétfő 13:28

A szervuszausztria.hu olvasói hónapról hónapra  a Bécsi Ingatlanok munkatársainak tanácsait olvashatják bécsi ingatlanszerzési - vagy bérlési terveikhez. Az alábbiakban magáról az irodáról  közlünk cikket, abból az alkalomból, hogy Nagy Zoltán 10 évvel ezelőtt indította el vállalkozását. 

S hogy mi volt a cél? A fiatal vállalkozó erős hidat szándékozott építeni  a magyarországi befektetők és a bécsi ingatlanpiac között. Felismerte a színvonalas közvetítési szolgáltatások és a többnyelvű kiszolgálás iránt egyre növekvő igényt: úttörő vállalkozása biztos helyet szerzett a bécsi ingatlanszektorban.

Az osztrák főváros évek óta a beruházók kedvelt célpontja. Ezen belül az ingatlanszektor kiemelten vonzó előnyöket kínál a befektetésekhez. A Bécsi Ingatlanok belvárosi irodája helyben közvetít, a  szervezés minden apró részletre kiterjedően gondoskodik a hivatalos ügymenetről ügyfeleinek teljes körű kényelmet biztosítva. (A részletekről az elmúlt hónapokban Ingatlan rovatunk tájékoztatott).

Nagy Zoltán és csapata abszolút megbízhatóságot és első osztályú minőséget képvisel. A Bécsi Ingatlanok a privát ingatlanpiacra specializálódva szolgálja ki ügyfeleit, legyen szó kiadó vagy eladó ingatlanokról, lakás vagy egész ház adásvételéről. Az iroda a hosszú távú együttműködésre épít, a hangsúlyt nem az egyszeri értékesítésére, hanem a befektetési ingatlanok hosszú távú, stabil hasznosítására, és az ügyfél elégedettségére helyezi.

A kezdetekre emlékezve Nagy Zoltán felidézi, milyen komoly kihívást jelentett a vállalkozás felépítése.  - Kemény munka volt, az erős konkurencia miatt különösen meg kellett küzdeni az ügyfelek bizalmáért - emlékezik.   A kitartó munka azonban meghozta gyümölcsét, a vállalkozás évek óta stabil. Ma már mintegy 250 törzs ügyfele befektetéséről gondoskodik.

A sikert a következőknek tulajdonítja: - Reagáltunk arra a felismerésre, hogy komoly piaci igény van a prémium színvonalú, megbízható közvetítési szolgáltatásokra. Ennek megfelelően a legmagasabb színvonalon végezzük a klasszikus közvetítési tevékenységeket, másrészt folyamatosan bővítjük szolgáltatási portfóliónkat. Olyannyira, hogy a megvásárolt ingatlan hasznosítását és az ingatlan kezelésével kapcsolatos feladatok ellátását is levesszük a befektetők válláról  - mondja. -  Ez az a gondoskodás, amit az ügyfelek hosszú távú bizalmukkal hálálnak meg- teszi hozzá.

 

 

 

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl