Udo Jürgens búcsúztatása

 
2015. Jan. 9. 18:47

Udo Jürgens búcsúztatása

2015. január 9., Péntek 18:47

Zürichben, Berlinben és Bécsben vehetnek búcsút a tisztelők Udo Jürgenstől. Hamvait előreláthatóan csak tavasszal helyezik végső helyére – Bécsben. Itt azonban már csak a legszűkebb rokoni és baráti kör lehet jelen.

Választott hazája, Svájc, pontosabban Zürich az első helyszín: január 16-án és 17-én a Theater 11 (Thurgauerstrasse 7) előcsarnokában ravatalozzák fel a Karácsony előtt elhunyt énekest. Berlin következik, itt január 19-én és 20-án a Rotes Rathaus oszlopcsarnokában róhatják le kegyeletüket rajongói. Végül Bécs következik, itt is városháza, a Rathaus, mégpedig a Volkshalle a helyszín, január 22-én és 23-án. Mindegyik helyszínen lesz vendégkönyv a részvétüket nyilvánítók számára.

Bécs városa a központi temetőben díszsírhelyet biztosít Udo Jürgensnek, aki a több mint ezer dalával a nemzetközileg legismertebb osztrák énekes volt.

 

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39