Szigetfesztivál a hét végén – Bécsben

Kerekes székes DJ a sztár

 
2014. Jún. 22. 12:05

Szigetfesztivál a hét végén – Bécsben

Kerekes székes DJ a sztár

2014. június 22., Vasárnap 12:05

Az idei Dunasziget Fesztivál, Bécs legnagyobb könnyű zenei ünnepe a 31. Az osztrákok büszkék rá, szeretik, hogy ezen a hosszú hétvégén – június 27. és 29. között – mozdulni sem lehet az egyébként oly kedvelt kirándulási területen. A program szerteágazó, aki kedveli a könnyű zenét, valamelyik színpadon biztos megtalálja a kedvére valót.

Az idén van egy valóban ritkaságszámba menő különlegesség: a DJ személye. A 22 éves Mario Marusic, akit a zenekedvelők DJ Ridinaro néven ismernek, egy baleset következtében két éve kerekes székbe kényszerült, gyakorlatilag újra meg kellett tanulni lélegezni, karját, kezét valamennyire használni. Harcos alkat, nem adta fel, és főleg nem távolodott el kedvelt időtöltésétől, a zenétől, hiszen balesete előtt az egyik legtehetségesebb DJ-ként tartották számon. Ráadásul nemcsak kedvenceit, saját szerzeményeit is bekeverte a műsorokba. Nagy segítsége az IntegraMouse, a szájjal irányítható egér, ennek köszönhetően gondolkodás nélkül vállalata el az idei Dunasziget Fesztivál rendezőinek felkérését. Vagyis: ő lesz az első „IntegraMouse-DJ” – s ezzel régi álma teljesül. Mert mindig arra vágyott, hogy nagy tömegeket szórakoztasson DJ-ként.

DJ Ridinaro szereplése persze csak az egyik különlegesség – az igazi szenzáció mindig maga a műsor. Ennek részletei a megtalálhatók: ugyanitt hasznos tanácsokat kaphatnak az érdeklődők a közlekedés, szállás és egyéb tudnivalók tekintetében.

0 komment:

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl