Nap, tánc és csokoládé

 
2011. Júl. 10. 13:34

Nap, tánc és csokoládé

2011. július 10., Vasárnap 13:34

Ez volt a 28. rendezvény a lila tehén jegyében, és legalábbis a látogatók számát tekintve a vorarlbergi Bludenz rekordot könyvelhet el: 33 ezren vettek részt az idei csokoládé fesztiválon. A rendezvény mottója A csokoládétánc volt, s ennek megfelelően a festői városka mind a 75 pontján – amelyet helyszínként használtak –táncra lehetett perdülni.

A Dancing Stars egyik népszerű táncospárja vállalta a védnökséget, és persze megjelent a rendezvénysorozaton sok ismert személyiség. A rendező, a Kraft Food vezérkara is képviseltette magát. Az ünnepélyes megnyitó után az óvárosban felállított nagyszínpadon egész nap egymást követték a tánc-előadások, az egyes helyszíneken pedig workshopokban lehetett elsajátítani különböző táncokat. Azért a fő sztár, a lila Milka tehén sem szorult háttérbe: bizonyos, hogy a 33 ezer résztvevő mindegyike elkötelezett csoki-barát!

Képgalériánk itt érhető el! 

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39