Sokféle öröm a Bogi Parkban

 
2011. Szept. 16. 16:22

Sokféle öröm a Bogi Parkban

2011. szeptember 16., Péntek 16:22

Ilyen boldogság nincs is, mint amilyent ennek a kislánynak a festett oroszlánarcán látni. S hogy hol lehet erre szert tenni? a Bogi Parkban, a gyerekek paradicsomában, Ausztria e legnagyobb beltéri játszóparkjában, ahol persze tucatnyi más szórakozási lehetőség is várja a kicsiket, és az őket kísérő felnőtteket.

A Bogi Park hat éve létesült, osztrák tulajdonosai 16 éves korig minden korosztálynak szórakoztató programot kínáló játszóházat álmodtak – és valósítottak meg. A Bogi Park  hat éve létesült, osztrák tulajdonosai  16 éves korig minden korosztálynak szórakoztató programot kínáló játszóházat álmodtak – és valósítottak meg.

A park vezetője, Koós Szilárd családbarát létesítményt működtet. Ide szülőkkel jönnek a gyerekek, ki-ki ott ugrálhat velük (szigorúan csak zokniban, aki nem hozott magával, kaphat a pénztárnál), de lehet félszemmel távolabbról figyelni, mit csinál a gyerek. Felügyelet, nem is felügyelet, inkább felnőtt játszótárs mindig van, ez az amit a gyerekek nagyon díjaznak. És ezernyi a lehetőség. Falra mászni, műanyag labdák között elmerülni, lecsúszni, kisautózni, a gyerek diszkóban együtt énekelni az ismert számokkal, vagy egyszerűen csak rohangálni, ugrálni maga a gyönyör, és a szülő is jól jár. Egy ilyen délután után nem kell könyörögni az elalvásért. Nem utolsósorban pedig lehet itt csodás tetováláshoz, arcfestéshez jutni. Ez Szilárd feleségének művészi tökélyre fejlesztett reszortja.

0 komment:

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl