Karácsonyi gálakoncert: Janoska Ensemble és vendégei

 
2016. Dec. 12. 17:51

Karácsonyi gálakoncert: Janoska Ensemble és vendégei

2016. december 12., Hétfő 17:51

A kismartoni kulturális programok visszatérő vendégeinek mindig nagy öröm a Janoska Ensemble fellépése, így nem csoda, hogy az adventi ünnepvárás heteit az ő  karácsonyi gálakoncertjük zárja.

 

Igaz, ez az év legcsendesebb időszaka, és mégis, ilyenkor a legidőszerűbb az a magával ragadó, hagyományos és — jó értelemben vett — szokatlan zene, a burgenlandi zenész, Ferry Janoska nyújt közönségének.

Akik régebbről ismerik őket, azok tudják, hogy az együttest a négy Janoska fívér, Ondrej, Frantisek, Roman és Árpád egy családtaggal, Julius Darvassal kiegészítve alakították. Az évek alatt megteremtették az ún. Janoska stílust, mely ötvözi a jazz, a roma, a latin, a klasszikus zene világát, műsorukban felcsendülnek klasszikus darabok és azok saját átiratai is.

Közkedvelt koncertjeikkel szerepeltek már a bécsi Musikverein, a New yorki Carnegie Hall és a Sydney-i Operaház színpadán is olyan művészekkel játszottak, mint Al Jarreau, Bobby McFerrin vagy Erwin Schrott.

A december 15-i program kifejezetten a karácsonyi színpadra illik, az egyedülálló módon pannon stílusban összeállított műsor felejthetetlen ajándék lesz, közös zenei élmény és ezzel ünnepi meglepetésnek is tökéletes - legalábbis ezt ígérik a szervezők. Ráadásul az újításairól híres Janoska újra a klasszikus zene, a pop és a szórakoztatás világából ismert sztárbarátaival lép fel. Idei fellépő vendégek: Dagmar Schellenberger, Corso Wien és a Piccanto együttes. Részletek és jegyvásárlás itt.

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl