Gyermekprogram Fraknó várában

Drakula nyomában teliholdkor vagy Halloweenkor

 
2016. Okt. 7. 15:46

Gyermekprogram Fraknó várában

Drakula nyomában teliholdkor vagy Halloweenkor

2016. október 7., Péntek 15:46

A festmény, amely a félelmetes Drakula grófot (Vlad Tepest) ábrázolja, az egyetlen épen maradt, egészalakos kép, a Fraknói Várban, az Ősgalériában látható. Érthető, ha a vár programjaiban is szerepet kap, mint most, a gyermekeknek szánt kalandtúrán. A helyszín különösen illik a rendezvényhez: a vár zegzugos pincerendszere megmozgatja a képzeletet.

Fekete palástban, fokhagymagerezdekkel felfegyverkezve indul az esti kaland a vár sötét rejtelmeibe. A gyerekcsoport avatott vezetőkkel még a hátborzongató várverembe is beléphet, és meghallgathatja a hátborzongató legendát, hogyan lelte itt halálát kínok kínja között a gonosz Rozália. A szervezők megnyugtatják a gyerekeket, a védőzsák, amit segítségükkel elkészítenek maguknak,  megvéd a gonosz lelkektől . A gyerekek bátorságukért cserében kis szerencsével megfigyelhetik a vár denevéreit is vadászat közben

A jó hír, hogy magyar nyelvű vezetésre is van lehetőség, viszont a program szervezői kérik, hogy a gyerekek kényelmes cipőben jöjjenek és hozzanak magukkal zseblámpát.

Időtartam: kb. 90 perc
Ajánlott korosztály: 6 éves kortól
Nyelv: alapvetően német,  külön kérésre magyar vezetés is indul. Érdeklődni a következő elérhetőségeken lehet:

T+43(0)2626 812 12
burg-forchtenstein@esterhazy.at

Időpont:

Teliholdkor, 2016.10.15-én.  18:30.

Hallowenkor, 2016.10.31én 18:00.

Gyermek jegy EUR 7,

Csoportban jegy EUR 6,-



jooble
Bogipark
Ilona stüberl