Ez volt a huszonötödik Life Ball

Bálozók az AIDS betegekért

 
2018. Jún. 3. 14:39

Ez volt a huszonötödik Life Ball

Bálozók az AIDS betegekért

2018. június 3., Vasárnap 14:39

Negyedszázad alatt a bécsiek hozzászoktak a sokkoló öltözékekhez. Talán ma kevésbé prűdek, talán egy új, nyitottabb nemzedék a hangadó - de az is lehet, hogy két és fél évtized alatt sikerült megértetni velük mi is a Life Ball célja.  A bállal együtt járó nagyvonalú adakozás az AIDS elleni küzdelem és a felvilágosítás kampányait,  a gyógyítás érdekében kutatókat,  a megbetegedetteket  segíti. (Elisabeth Schwindl képei)

Nem mondható, hogy csak ők - a mélyen a zsebükbe nyúlók - élvezhetik a látványt: kicsik és nagyok ott tolongnak ezen a napon a bécsi Városháza előtti tér körül, ahol a divatbemutatóval már délután megkezdődik a látványos rendezvény.  Senki nem tagadja, hogy a reflektorfényre vágyó hírességek sok mindent megtesznek a figyelemfelkeltésért - na de ha ennek érdekében jó ügyre áldoznak... Az idei, jubileumi bállal a szervezők Bécs nyitottságát is tanúsítani akarták, a megértést a világ gondjai iránt.

Íme, az idén a bálba Bécsbe zarándokló  külföldi hírességek listája:  Adrien Brody, Paris Jackson, Charlize Theron, Caitlyn Jenner, Kelly Osbourne, Brad Goreski, Rufus Wainwright, Patti LaBelle, Gus Kenworthy, Kim Petras, Betty Who, Alcazar, Ian Bohen, JR Borne, Michiel Huisman, Gilles Marini, Katee Sackhoff, Cindy Bruna, Carmen Carrera, Alain Fabien Delon, Nats Getty, Gigi Gorgeous, Jonas Kaufmann, Dominic Muhrer & Joshua Ledet, Yasmine Petty, Victoria Swarovski és Debra Shaw

 

A szervuszausztria.hu felkérésére - Elisabeth Schwindl fotózott, saját galériánk ő képeiből ezen a linken tekinthető meg.

2 komment:
Lackinger Béla | 2018. június 8., Péntek 05:04
Gusztustalan ratyi fesztivál, a perverz, aberrált high-society támogatásával. Echt krank. Reif für die Hölle.

Mr. Richard Cosmos | 2018. október 13., Szombat 09:27
Sürgős hitre van szüksége? Adunk üzleti hiteleket, személyi kölcsönöket, diákhiteleket, autókölcsönöket, stb. Ha érdekelt, lépjen velünk kapcsolatba: (richardcosmos5@gmail.com) Hitel ajánlat. Are you looking for urgent loan? Email for more information via: (richardcosmos5@gmail.com) Loan Offer.

Szólj hozzá:jooble
BCB Consulting
Bogipark
Ilona stüberl