Európa legnagyobb kerékpárfesztiválja

 
2018. Ápr. 20. 08:38

Európa legnagyobb kerékpárfesztiválja

2018. április 20., Péntek 08:38

Látványos trükkök, BMX sztárok és több ezer érdeklődő - ez volt a 20. bécsi biciklis találkozó. A Rathaus előtt tartott rendezvényen több iskola is bemutatta tudását. Az alkalmat megragadva a bécsi Radlobby igyekezett felhívni a figyelmet néhány biciklis aktualitásra. A fesztiválon a szervuszausztria.hu képviseletében Horváth Tamás járt: az alábbiakban az ő beszámolóját és fotóit közöljük.

 

 Senad Grosic, a világhírű BMX freestyler iskolája volt a rendezvény egyik legnagyobb attrakciója. A Senad’s School2Rock pazar bemutatójával teljesen elkáprázatta a közönséget: minden hajmeresztő mutatványt vastaps jutalmazott. A rámpákról csak úgy repkedtek a kerékpárosok, és a szaltókban sem volt hiány. A mester által kiválasztott 16 legtehetségesebb diák taposta a pedált a „bikefest”-en.

A többszörös BMX Flatland világbajnok, Viki Gomes mindkét napon workshopot tartott, ahol káprázatos trükkjeit is megtekinthette a nagyérdemű. A flatland kategória lényege, hogy a bringás az akrobatikus fogásokat az egyenes aszfalton mutatja be. BMX-es berkekben erre sokan azt mondják, hogy az illető a „földön táncol”.

Kicsik és nagyok egyaránt bekapcsolódhattak a közönség számára felállított kör alakú pályán.  Akik elfáradtak, azok pedig egy wifi-sátorban pihenhették ki magukat. Az érdeklődők a kerékpármúzeumon kívül megtekinthettek és ki is próbálhattak egészen újszerű vagy épp régimódi stílusú bicikliket is.

Az eseményen számos kerékpáros szervezet és turisztikai cég képviseltette magát. Ezek közül is kitűnt a bécsi Radlobby.  Megosztották lapunkkal az idei aktuális célkitűzéseiket,amelyek között szerepel az önkéntes alapú kerékpáros vizsga bevezetése, az autómentes zónák kialakítása az iskolák környékén, általános sebességcsökkentés a városban és a gyerekeknek szóló motivációs kampányok. 

A bécsi kerékpáros közlekedés legnagyobb problémája még mindig az oldaltávolság be nem tartása. A legtöbb baleset abból adódik, hogy az autós túl közel kerül a kerékpároshoz. Sajnálatos, hogy a pártok közül egyedül a Zöldek programja foglalkozott a biciklisekkel.

A 20. alkalommal megrendezett bécsi „bikefest” nemcsak világszínvonalú bringás attrakciókkal fogta meg  az érdeklődőket, hanem a hétköznapi kerékpáros világot is bemutatta. .

 Horváth Tamás képei itt tekinthetők meg.

 

3 komment:
Josef Lewis | 2018. november 27., Kedd 12:46
Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb. Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt. Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól. E-mail: progresiveloan@yahoo.com Call / WhatsApp: +16626183756 Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

Kumah James | 2020. október 30., Péntek 21:11
Üzleti, vállalati vagy személyi kölcsönt keres? Mindenféle hitelt kínálunk évente 3% -os kamatlábbal, további információkért írjon nekünk e-mailt adataival a (midland.credit2@gmail.com) címen.

Sándor Bányai | 2020. december 30., Szerda 02:25
Szüksége van sürgős pénzre? Sürgős kölcsönre van szüksége, hogy újraindítsa tevékenységeit, projektjeit, vállalkozását, és ne aggódjon az Ön számára. 1000 és 9 000 000 euró közötti hiteleket adunk évente 2% -os kamatlábbal. További információért forduljon hozzánk. E-mail: sandorbanyai830@gmail.co

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl