Díványbeszélgetés aktuális pénzügyi témákról

 
2020. Máj. 9. 15:02

Díványbeszélgetés aktuális pénzügyi témákról

2020. május 9., Szombat 15:02

A tőkepiacon is olyan események részesei vagyunk, melyre a korábbi években, évtizedekben nem volt példa. 
A „Díványbeszélgetések” házigazdái eddig is arra törekedtek, hogy a gazdasági eseményekről érthetően tájékoztassák az érdeklődőket, és olyan összefüggéseket mutassanak meg, amelyeket a médiában és más forrásból sem hallhattak.

 

A beszélgetések iránti nagy érdeklődés, a technika fejlődése és térhódítása és az aktuális helyzet arra késztette a rendezvény szervezőit, hogy  online fórumot indítsanak.
Iványi Ildikó és János Zsolt szeretné, ha a szervuszausztria.hu olvasói aktív részesei lennének ennek a beszélgetésnek, és megosztanák velük a kérdéseiket és gondolataikat.

Időpont:

2020. máj. 14. 17:00-18:30 

Meghívott vendég beszélgetőtárs:

János Zsolt
nemzetközi piaci elemző


Tartsanak velünk! Az otthonuk kényelméből élvezzék a beszélgetést!

A részvétel regisztrációhoz kötött!

REGISZTRÁCIÓ: ildiko@ivanyiildiko.hu

 
1 komment:
Isabelle Monica | 2024. június 5., Szerda 15:18
Komoly és megbízható hitelajánlat azonnal E-mail: isabellemonica9@gmail.com Olyan tőkével rendelkezem, amelyet 5000 eurótól 1 000 000 euróig terjedő egyéni rövid és hosszú lejáratú kölcsönök nyújtására fogok felhasználni bármely komoly személynek, aki ezt a kölcsönt szeretné. Évente 3% kamat a kölcsönzött összegtől függően, mert magánszemély lévén nem akarok uzsoratörvényt sérteni. A kölcsönzött összegtől függően maximum 3-25 év alatt törlesztheti. Rajtad múlik, hogy a havi törlesztőrészletekről tájékozódj. Csak hiteles, kézzel írt tartozás elismervényt és néhány dokumentumot kérek. Tehát ha hitelre van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni velem, hogy többet megtudjon a feltételeimről. Kérem, forduljon hozzám közvetlenül e-mailben: isabellemonica9@gmail.com PS: A nem komoly emberek tartózkodnak

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39