Vásárolni? Bérelni?

Bécsi ingatlanügyek (2. rész)

 
2017. Jan. 9. 09:11

Vásárolni? Bérelni?

Bécsi ingatlanügyek (2. rész)

2017. január 9., Hétfő 09:11

Sorozatunk első részében Nagy Zoltán, a Bécsi Ingatlanok tulajdonos cégvezetője segítségével áttekintést adtunk  az osztrák főváros ingatlan helyzetéről. A  továbbiakban igyekszünk segíteni azoknak, akik hosszabb távon szeretnének berendezkedni Bécsben, vagy éppenséggel ingatlanba fektetnének.  A szakértőnek azt a kérdést tettük fel, hogy melyiküknek ajánl inkább ingatlanvásárlást. 

Mindkettőnek - hangzik a válasz -, saját használatra vásárlónak és befektetőnek egyaránt. Az első kategóriába tartozónak, vagyis aki saját maga számára keres lakhatási lehetőséget, ugyancsak megnyugtató érzés, hogy az egyre növekvő havi bérleti díj meg nem térülő kiadása helyett olyan ingatlant vásárol, amely egyúttal értékálló is. Ha esetleg később mégis elköltözne Bécsből, az előző cikkben már vázolt kereslet-kínálat viszony miatt az ingatlan gond nélkül bérbe adható. A kiszámítható gazdasági környezetnek és a stabil értéknövekedésnek köszönhetően az ügyfél mindenképpen biztos hozamra számíthat, vagyis akárhogyan is alakul a sorsa, nem dobta ki a pénzét.

Persze lakást venni Bécsben még annak sem egyszerű, aki már ott él, hát még azoknak, akik csak tervezik a kiköltözést. A Bécsi Ingatlanok segít: komplex szolgáltatási csomagot biztosít, és mivel a tapasztalatok szerint a befektetők többsége nem él Bécsben, egyedülálló "after business care" szolgáltatást nyújt, amelynek keretén belül folyamatos kapcsolattartást vállal  - bérbe adás esetén - a leendő bérlővel és a házkezelőséggel. A szolgáltatásba bele tartozik  postai levélforgalom kezelése  és igény szerint a fordítást, tolmácsolást. Amennyiben karbantartási vagy felújítási munkákra van szükség, az iroda segít a megfelelő szakemberek bevonásában. Biztosíték a sokéves tapasztalat és helyismeret - a megfelelő kapcsolati háló.

A legújabb hirdetéseket az érdeklődők a honlapon találják. Sorozatunkat folytatjuk.

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl