Tanácsok a bécsi ingatlanvásárláshoz

Segít a Bécsi Ingatlanok

 
2016. Dec. 7. 09:57

Tanácsok a bécsi ingatlanvásárláshoz

Segít a Bécsi Ingatlanok

2016. december 7., Szerda 09:57

Bécs drága, ez nem is vitás, és az is tény, hogy ennek oka a keresletnél jóval kisebb kínálat.  Mindezek fényében jobb, ha szakemberhez - ingatlanközvetítőhöz fordul az, aki Bécsben tervez lakást vásárolni. Honlapunk segít ebben a következőkben: Nagy Zoltán, a Bécsi Ingatlanok tulajdonosa ad tanácsokat, és várja a személyes ügyekben hozzá fordulókat.

 

Az ingatlanközvetítő, aki munkája részeként folyamatosan figyeli az árak alakulását, 2016 végén is arra a következtetésre jut, hogy keresleti piac van, és a mérsékelt áremelkedés folyamatosnak mondható. Természetesen ez kerületenként változik, a legpontosabb kép az aktuális öröklakásárakról itt található.  Ezzel párhuzamosan és hasonló irányban persze a lakásbérletek sem éppen stagnálnak - utóbbiak azonban kétségkívül egyedi esetekben megfelelő tárgyalás függvényei. A bérleti díjak alakulása itt követhető nyomon.

A persze nem meglepő, hogy Bécsben a belváros a listavezető. Aki itt – az első kerületben – akar lakást venni, akár 9 000 eurós négyzetméterárra is számíthat. A második helyezett Döbling (19. kerület) 4500eurós átlagárral, ami jó harminc százalékkal haladja meg a legdrágább tartományi főváros, Innsbruck árát. Kevésbé kiemelt kerületben "már" négyzetméterenként 2500 ezer euró körül is lehet lakást találni. De hogy ezt az ajánlatot a lakást kereső valóban megtalálja - ehhez kell a közvetítő segítsége. Ugyanígy igen eltérőek a bérleti díjak is- ma már négyzetméterenként 10 euró alatt még a legkevésbé felkapott kerületben sem igen lehet lakást bérelni. Az aktuális bérleti díjakról folyamatosan frissített információ itt található.

Most induló sorozatunkban a tanácsadó a leggyakoribb kérdésekre ad választ - ehhez szívesen fogadjuk a honlap kapcsolati oldalán olvasóink hozzászólását is. A Bécsi ingatlanok honlapján pedig megtalálhatóak a legfrissebb hirdetések.

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl