A mosoly elkísér

 
2015. Júl. 6. 10:08

A mosoly elkísér

2015. július 6., Hétfő 10:08

Egyre több osztrák, illetve Ausztriában élő magyar ismeri Mosonmagyaróvárt, és nem kizárólag csak annyira, amennyi az autópályáról látható a városból. A szolgáltatók között, amelyeknek ez a közelebbi ismeretség köszönhető, egyre nagyobb szerepet játszik a Nova Dent: e fogászati klinika a kifogástalan és megfizethető betegellátáson túl hangsúlyt helyez a környék szépségeinek, idegenforgalmi kínálatának megszerettetésére. Ráadásul teszi ezt a Rot Weiss Rot in Ungarn mozgalommal karöltve.

.

Az elsődleges persze a hozzájuk forduló fájós fogú, vagy szebb mosolyra vágyó és ezzel nagyobb önbizalmat kereső páciensek ellátása. Ezt elősegíti az itt dolgozó orvosok implantációs és egyéb fogpótlási eljárásokban szerzett évtizedes tapasztalata mellett a családias légkörű, kellemes hangulatú klinika. Ügyfeleik ezen túl tagadhatatlanul igencsak kedvelik ötleteiket, azt, hogy a távolabbról érkezők a kezelésen túl szervezett lehetőséget kapnak a város és a környék megismerésére. Ami pedig a gyógyászatot illeti, az sem közömbös, hogy az ingyenes állapotfelmérés után – elősegítendő a döntést a klinika mellett, no meg a tájékozottságot- van mód a saját frézközpont meglátogatására. Végülis a nagyobb művelet – a fogpótlás, az implantáció – életre szóló, és nem mindegy hol és milyen minőségben végzik el. Ebben a központban a mégoly laikus érintett is megérti a folyamatot, hiszen saját maga ismerheti meg, kik, hogyan és miből készítik a fogpótlását. (Nem mellesleg a fogműveket a legprecízebb, legforradalmibb technológiával (CAD/CAM) alakítják ki, első osztályú alapanyagokból és a páciens igényeihez igazodva – az európai árak töredékéért.)

Az Ausztriában élők számára fontos információ, hogy a Nova Dent kezeléseinek számláját a Krankenkasse is elfogadja, így a költségek egy része visszaigényelhető. Sokaknak azonban az is lényeges, hogy sokféle, egymással kiegészíthető, vagyis bővíthető csomag közül választhat, sőt akár az ide-oda utazgatást is elkerülheti, hiszen a klinika kérésre színvonalas szállást is biztosít. És nehogy az érintett időpocsékolásnak érezze az itt töltött napokat, a programba gyógyfürdőzés, számos kirándulás is bekerülhet. Érdekes újításként nemcsak felmérik a páciensek elégedettségének fokát, hanem az erről készült videókat is közzéteszik, így az érdeklődők „élőben” kapnak ízelítőt abból, mit nyújt a Nova Dent.

A klinika bőséges tájékoztatást nyújt a szolgáltatásokról. Itt találhatók magyarul és németül a videók is, amelyeken a páciensek beszélnek tapasztalataikról. Ezen túl a Nova Dent összeállított néhány csomagot, amely jól mutatja a lehetőségeket, megemlítve azt is, hogy az RWRU hogyan kapcsolódik a klinika tevékenységéhez.

S hogy miként figyelt fel a Nova Dent az RWRU mozgalomra?

A közös munka reményében kerestük fel a Magyar Turizmus Zrt bécsi külképviseletét – mondja a szervuszausztria.hu kérdésére Baróti Sándor, a klinika tulajdonosa. Az RWRU szerveződés már első hallásra nagyon szimpatikusnak tűnt, hiszen itt éppen az valósul meg, amire a Nova Dent is törekszik: a bizalomra épülő, tartós kapcsolat kialakulása, a „szájhagyomány útján” terjedő, személyes élményeken alapuló információáramlás. Ezért tudunk maximálisan azonosulni a Rot-Weiss-Rot Ungarn célkitűzéseivel – teszi hozzá, megjegyezve azt is, hogy a nyugat-dunántúli régió mindig is nagy hangsúlyt fektetett az osztrák-magyar kapcsolatokra, mind turisztikai mind fogászati értelemben.

Ausztria, mint küldő ország kedvezően befolyásolja a mosonmagyaróvári foggyógyászatot. Baróti úr véleménye szerint ugyanakkor ezek az egészségügyi / gyógy turisztikai területek viszonylag kiaknázatlanok. Vagyis az RWRU mozgalom nagykövetei sokat tehetnek a mosonmagyaróvári egészségügyi szolgáltatások megismertetéséért – s ennek reményében klinika is kínál engedményt a mozgalomhoz kapcsolódó pácienseknek.

 

 

 

4 komment:
odLU5IkeDnMN | 2017. január 29., Vasárnap 08:49
I am totally wowed and praepred to take the next step now.

ld6zC1Xh | 2017. január 29., Vasárnap 14:46
With the bases loaded you struck us out with that <a href="http://nzhzvpnv.com">ansrwe!</a>

AfQAxrGG1cEQ | 2017. február 1., Szerda 17:55
Great article but it didn't have evyerthing-I didn't find the kitchen sink! http://nvjednkaib.com [url=http://stlkipqz.com]stlkipqz[/url] [link=http://cxfbdwoxmtq.com]cxfbdwoxmtq[/link]

KyNArlr2 | 2017. február 5., Vasárnap 23:43
Your story was really inraimotfve, thanks! http://ivjeefhup.com [url=http://rubjbwkyk.com]rubjbwkyk[/url] [link=http://wzdjxgeetr.com]wzdjxgeetr[/link]

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl