Ilyen volt a Halloween Bécsben

 
2018. Nov. 7. 21:11

Ilyen volt a Halloween Bécsben

2018. november 7., Szerda 21:11

Tíz éve még éppen csak hallottak róla Bécsben, arról, hogy odaát a tengeren túl, no meg Nyugat-Európában van egy ilyen szokás. Aztán, ahogy ez lenni szokott, megérkezett, és az elmúlt pár évben egyre többen érdeklődtek az esemény iránt. A kereskedelem is felfedezte a lehetőséget - nem csoda, hogy az idén már szinte egész Bécs Halloween-lázban égett. A helyszínről, a Práter Halloweenjéről Horváth Tamás tudósított és ő készítette a fotókat is.

Vámpírok, élőhalottak és mindenféle rémségek szállták meg a Prátert október 30.-án már kora délután.  Utasok nélküli szellemvasút járta körbe a ketrecükből kiszabadul zombik lakta „rémparkot”. Olyan sokan jártak-keltek maszkban,  hogy az ember tényleg egy horror filmben érezhette magát.

Már dél körül Zombi koktélokat és rövideket lehetett kapni az átalakult Wurstelpraterben, ahol felnőtteknek és gyerekeknek is készültek programokkal. A kisebbek a Luftburgban találhattak maguknak kevésbé ijesztő kikapcsolódást,míg a nagyobbak egyebek közt a rémségek divatbemutatóján, a Calafatiplatzon.

A Rollercoaster étterem speciális, horrorisztikus ételekkel várta vendégeit. Élőhalott ujjak, Hajnal zóna, Agy makaróni, Véres-édes és hasonló sokatmondó nevek szerepeltek az étlapon.

A fotópontokon képeket lehetett készíteni az épp arra járó rémségek bármelyikével.

Az esti látványos Halloween parádé után az éjjeli baglyok pedig 3D-s horror filmeket nézhettek.

Képgalériánk, Horváth Tamás fotóival itt tekinthető meg!

2 komment:
Josef Lewis | 2018. november 27., Kedd 12:44
Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb. Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt. Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól. E-mail: progresiveloan@yahoo.com Call / WhatsApp: +16626183756 Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com

lee | 2019. október 21., Hétfő 13:44
xmas loan This is to inform the public that Ms. mercy, personal loan lenders financial opportunity for those who need financial assistance. We provide loan interest rate by 2% for individuals, businesses and corporations in accordance with the terms that are clear and easy to understand. contact us today via email: This is to inform the public that Ms. mercy, personal loan lenders financial opportunity for those who need financial assistance. We provide loan interest rate by 2% for individuals, businesses and corporations in accordance with the terms that are clear and easy to understand. contact us today via email: johnleemill12345@gmail.com

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl