Vállalkozni, új életet teremteni Bécsben

Ingyenes tanácsadáshoz segít a szervuszausztria.hu

 
2017. Ápr. 26. 13:48

Vállalkozni, új életet teremteni Bécsben

Ingyenes tanácsadáshoz segít a szervuszausztria.hu

2017. április 26., Szerda 13:48

Ki más tudna jobban tanácsot adni azoknak, akik vállalkozást indítanának Bécsben, vagy éppen csak most kezdenék kialakítani új életüket, és fogalmuk nincs, mi a teendő - mint az, aki sikeresen túl van az akadályokon? Ő maga megfizette a tanulópénzt - másokat megkímélne ettől- mondja Koós Szilárd, a MAXX Business Group tulajdonos-igazgatója, aki az ausztria@maxxbusinessgroup.com email címen várja a jelentkezőket.

 

A legjobb a személyes találkozás, hiszen a szemkontaktus mindig előnyös, a beszélgetésben egyik válasz hozza a másik kérdést - véli és reméli sikerül majd időpontot egyeztetni emailben. Ő maga minden megoldásra nyitott, és persze nem csak a vállalkozással kapcsolatos tennivalókról ad felvilágosítást, hanem a legszemélyesebb tanácsadásra is készen áll.

Koós Szilárdot a szervuszauasztria olvasói korábbi portrécikkeinkből már ismerik, igaz, kreatív cégalapítóként, aki mára már  tekintélyes cégcsoportját szó szerint a semmiből építette fel.  A mostani, legújabb tevékenységéhez az ösztönzést talán éppen "előző élete" adta: amikor már maga túljutott a munkavállalás, majd a cégalapítások és működtetések nehézségein, megteremtve eközben a letelepedést, a privát élet biztonságát. Eközben  kereste és megtalálta a kapcsolatot a Bécsben élő magyarokkal, s rájött, mennyien küzdenek az első lépések nehézségeivel. Most úgy látja, talán tudna segíteni abban, hogy az "újak" könnyebben leküzdjék az akadályokat.

A társszerzők - jobboldalon Koós Szilárd - a címlapon

Ő maga egyébként  folyamatosan képezte magát, s mivel számára a segítség nyújtás fontos küldetés, a professzionális coaching, a tanácsadás területét is megcélozta. Nem kisebb személyiség segítette ebben, mint az amerikai Jack Canfield, akit Magyarországon is ismernek az Erőleves a léleknek című bestseller szerzőjeként. Ma már Canfield és Koós Szilárd társszerzők: a sikeres vállalkozók titkait feltáró legújabb Canfield- könyv egyik fejezetét ugyanis Szilárd írta - saját tapasztalatai alapján. A hamarosan megjelenő kötet címlapját fotónk ábrázolja. Vagyis Koós Szilárd "siker-receptje" a tengeren túl is elismerést aratott, olyannyira, hogy a közeljövőben a száz legerősebb bestseller kategóriájában a közeljövőben a bécsi magyar társszerző is díjat vehet át Hollywoodban. Ő pedig a fent meghirdetett ingyenes tanácsadás keretében mások számára is hasznosíthatóvá teszi tapasztalatait. Módot nyújt erre, hogy a vállalatcsoport napi irányítása már nem feltétlenül az ő gondja, jól megválasztott menedzsmentek veszik le a terhet a válláról - így jut idő egyéb,  számára vonzó, másoknak hasznos tevékenységre.

A könyves kaland korántsem egyszeri vállalkozás: Koós Szilárd egy másik, ugyancsak igen népszerű szerző - Barry McDonagh - fontos  és sokaknak segítséget nyújtó könyvét is felkarolta. Miután támogatta és lehetővé tette a  pánikbetegség leküzdésének immár bevált receptjét összefoglaló könyv, a Dare/ Merj!- magyar fordítását (megjelenése hamarosan várható), társult a szerzővel a német változat terjesztésére. Emellett a könyvben összefoglalt ismeretekre, no és saját tapasztalatokra támaszkodva e témában is folytat már tanácsadást.

Az egyre kiterjedtebb  tevékenységi körbe bekerült két olyan vállalkozás, ahol amerikai befektetéseket menedzsel, miközben finanszírozási tapasztalatait, bank kapcsolatát felhasználva startup  vállalkozásokat segít - utóbbiaknak meggyőződéses elkötelezettje, hisz bennük,  nem utolsósorban a magyarok tehetségét is bekalkulálva.

Persze, mondani sem kell, a 18 évvel ezelőtt a Marosvásárhely- Szeged – Budapest - Marosvásárhely "életútvonalról"  Bécsbe érkezett és itt letelepedett Szilárd saját eredményei miatt igencsak ígéretes tanácsokat tud adni - de ez nem minden: olyan szakértői gárda veszi körül, amely a tanácsok megvalósításában is segíthet. Jogász, adótanácsadó, pénzügyi tervező, banki kapcsolat, honlap tervező,  informatikus - olyan megbízható szakemberek, akik képesek az ügyintézéseket lerövidíteni. És hogy a kapcsolat megteremtésén túl a szervuszausztria.hu is segítse az ausztriai jövőt tervezőket, hamarosan beindítjuk az állásrovatunkat!

Tehát: jelentkezés az ingyenes vállalkozási és /vagy személyes tanácsadásra Koós Szilárdnál, ausztria@maxxbusinessgroup.com címen! 

3 komment:
Hovanecz Mária | 2017. május 13., Szombat 19:10
Miközben nagyon sok kritikát lehet hallani az internetezéssel, a facebookkal kapcsolatban..én úgy gondolom, hogy a sok "szemét" között lehet nagyon hasznos témákra, információkra lelni. Így találtam erre a könyvismertetőre, a szervuszausztria.hu oldalra és a cikk utolsó mondatán felbuzdulva, levelet írtam. Mindenkinek, aki Ausztriában tervez munkát keresni, hosszabb/rövidebb időt munkában eltölteni, jó szívvel tudom ajánlani ezt az információ csatornát. Koós Szilárd Úr kérdéseimre, nagyon korrekt tájékoztatást adott, hasznos tanácsokkal látott el, melyek nagy segítségemre lesznek az elindulásban. Tehát akik még bizonytalanok, információ hiány miatt még nem léptek a tettek mezejére.... forduljanak bátran tanácsért Koos Szilárdhoz. Founder/CEO MAXX Business Group T +43 699 10427169 E koos@maxxbusinessgroup.com

Korsós Betti | 2017. május 14., Vasárnap 08:54
Teljes mértékben egyetértek. Túl nagy a zaj az interneten, pedig itt van olyan érték, amely a szemünk előtt van, az értékeket akkor látjuk meg, ha fejlődünk, változunk s a gondolataink pozitív irányba haladnak. Bécsbe szerettem volna kijutni a holnapi napon, mert egy olyan információt vinnék, amely sok-sok embernek segít, de nincs megfelelő pozitív csatornám, személyes kapcsolatom, de a nyitott hozzáállásom megnyitja a csatornát. Sok sikert kívánok, s ha Hovanecz Marika ajánlat, fogadd el kedves Olvasó.

Radó István | 2018. április 20., Péntek 12:16
Koós Szilárd egy kivételesen jó ember és jó barát. Segítőkész, nagyon okos, intelligens. Ritka nemes emberfajta. Rajtam akkor segített, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Hálás vagyok ezért neki.

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl