Az Aids elleni harc mindenki ügye

 
2012. Máj. 20. 21:58

Az Aids elleni harc mindenki ügye

2012. május 20., Vasárnap 21:58

Húsz évvel ezelőtt a különös rendezvény résztvevői inkább csak maguk a szervezők voltak. Ma a Föld minden részéről érkeznek a hírességek. A világ nemcsak a rengeteg ötlet és látványosság miatt kedvelte meg Gery Keszlert, a fáradhatatlan szervezőt. Évről évre nagyobb, immár több millió eurós összeg gyűlik össze ezen a rendezvényen az AIDS elleni harcra.

Az embernek mindig az az érzése, hogy ennél többet már nem lehet nyújtani. És mégis: az idén minden korábbinál több híresség jött el, fizetett be a Hofburgban megrendezett jótékonysági fogadásra, hogy aztán a később az épületbe húzódó bál tarka, sokszor kihívó öltözetű résztvevőivel pózoljon a Városháza előtt.

Az idei évben a bál mottója a tűz volt, s ennek jegyében100 táncospár ruhájának lángra lobbanása jelezte a bál megnyitását. Bill Clinton nem először vendégeskedett a bálon, és Elton John is elmaradhatatlan, de az idén a sok gyönyörű modell – köztük Naomi Campbell – mellett Hollywood is szép számban képviseltette magát. Soan Penn, Antonio Banderas és a többiek kedvéért, no és a lélegzetállító kosztümök miatt 50 ezres tömeg jött ki a térre – a televíziós közvetítést pedig több százezren követték.

0 komment:

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl