Itt az osztrák videó-válasz Trumpnak

Ausztria a második!

 
2017. Feb. 8. 10:40

Itt az osztrák videó-válasz Trumpnak

Ausztria a második!

2017. február 8., Szerda 10:40

Ausztria is csatlakozott azokhoz az országokhoz, amelyek frappáns videóval válaszolnak Trump amerikai elnöknek. Az angol nyelvű videó történelmi "tényekkel", zenei aláfestéssel, képek bejátszásával  sorolja fel, mi minden teszi Ausztriát a második legnagyobbá. 

Ausztria a legnagyobb ország Európában - ezzel a merész felütéssel kezdődik a videó,  Trump stílusában és hanghordozásával.  A nagy történelmi tettek felidézése a törökök elleni  háborúkkal kezdődik, majd a két 20. századi világháborúra ugrik, azt állítva, hogy Ausztria nem csak elindította, hanem meg is nyerte mindkettőt. És ez igaz! - mondja a moderátor,  Steve Chaid, az FM4 rádió munkatársa.

A videoban kemény fricskák utalnak Trump egyik-másik kijelentésére - például arra, hogy szívesen randizna Ivanka Trumppal, ha nem a lánya lenne. Ausztriában ez megszokott, - mondja a moderátor, és a képen Josef Fritz látható, az a st.pölteni férfiú, aki évtizedeken át erőszakolta pincébe zárta lányát.

A világon a legszebb nő a videó szerint Conchita Wurst. A oszrák kancellárt Humphrey Bogartnak hívják, a külügyminisztert Sebastian Rövidnek  aki mellesleg egyidős Trump fiával. A videó természetesen kritikát is kiváltott, tény azonban, hogy elkészült,  és itt látható. 

1 komment:
Lackinger Béla | 2017. február 8., Szerda 17:46
Jaj, de vicces is lehet ez a fiúcska az FM4-ből.Talán még a Stermann & Grissemann duón is túltesz. Sajnos az osztrákoknak semmi humoruk nincsen, legfeljebb, ha a saját fészkükbe piszkítanak. Azt nagyon élvezik. Sebaj, hamarosan úgyis megszűnnek nép lenni, illetve teljesen átrendeződnek genetikailag.

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl