Laser Dent: Ahol az egészség és az esztétika kéz a kézben jár!

 
2018. Feb. 7. 08:04

Laser Dent: Ahol az egészség és az esztétika kéz a kézben jár!

2018. február 7., Szerda 08:04

Az egészség és az esztétikus megjelenés egyaránt fontos, ezek alapja pedig a megelőzés - vallja dr. Bolyós Ágnes. Soproni fogászati rendelőjében ezen alapszemléletnek megfelelően kezeli pácienseit, akiknek nagyrésze a határon túlról érkezik és dr. Bolyósnál egyénre szabott, hozzáértő ellátásban részesül.

 

A soproni fogorvosnő 18 éve érkezett a határmenti városba: Debrecenben diplomázott, majd rövid ideig Miskolcon praktizált, mielőtt az ország nyugati csücskébe költözött volna. Itt néhány évig egy soproni rendelőben dolgozott, majd 2001-ben saját praxist nyitott.

Dr. Bolyós kiemelten fontosnak tartja a folyamatos továbbképzést. Néhány éve Bonnban akadt rá egy olyan a mesterképzésre, amely harmonizált kezelési filozófiájával. Öt szemeszteren át esztétikai helyreállító fogászatot hallgatott a kiemelkedő németországi magánegyetemen, a vizsgákat pedig egy egyetemi együttműködésnek köszönhetően az ausztriai Kremsben tette le.

Ez a mesterképzés a legkorszerűbb szakmai eljárásokon túl üzleti alapismereteket is közvetített, amely nagyban hozzájárul egy fogorvosi rendelő sikerességéhez. Többek között emiatt sem okoz gondot dr. Bolyós Ágnes számára a  Sopronban köztudottan nagy konkurencia: az osztrákok szívesen "ugranak át" Magyarországra és veszik igénybe a helyi fogorvosi szolgáltatásokat. Közülük sokan a Laser Dent elegáns, belvárosi rendelője mellett döntöttek, amely a Várkerület egy klasszicista homlokzatú műemléképületében található és azt a fajta esztétikát sugározza, amely Ágnes kezeléseit is jellemzi.

Az ápolt fogsor, a szép mosoly nem csupán az első benyomásnál fontos: önbizalmat, határozottabb fellépést nyújt, ezáltal pozitívan befolyásolja személyiségünket. Ám ennek mindenkor összhangban lennie a funkcionalitással - teszi hozzá Ágnes. Ugyanakkor a pácienseknek sok esetben kizárólag esztétikai szempontból is ajánlott a kezelés: egyenetlen fogsor, elszíneződések - mindezeken lehet és kell javítani – vallja a doktornő.

Pácienseinek  körülbelül a fele Bécsből, negyven százaléka pedig Alsó-Ausztriából érkezik, de sokan ennél jóval távolabbról is hajlandóak Sopronba utazni, elégedett bécsi rokonok, ismerősök tanácsát követve. Ágnes tapasztalata szerint a páciensek minden esetbena a kezelés minősége alapján döntenek, az ár csupán másodlagos kritérium. Közös bennük, hogy értékelik Dr. Bolyós igényességét, fontos számukra az egészségük és a megjelenésük.

 

A Laser-Dent honlapja, a doktornőt bemutató videóval és a kapcsolatfelvétel koordinátáival elérhető tt. 

0 komment:

Szólj hozzá:jooble
Bogipark
Ilona stüberl