Jött, látott, győzött

Schwarzenegger Ausztriában

 
2011. Jún. 22. 07:08

Jött, látott, győzött

Schwarzenegger Ausztriában

2011. június 22., Szerda 07:08

Az UNIDO megújuló energia-konferenciáján németül kezdte beszédét, és amit mondott, azzal minden osztrák szívét meghódította. Ausztriáról beszélt, arról, hogy milyen csodás érzés újra itt ébredni, a kávé illatát, a császármorzsa ízét érezni, s hogy számára a haza milyen fontos. Ország-világ meggyőződhetett róla, hogy Arnold Schwarzenegger ennyi év után is megőrizte tökéletes osztrák németét.

Rövid volt a bécsi villámlátogatás, de belefért egy találkozó Werner Faymann kancellárral és Heinz Fischer államfővel. És persze megvolt a múzeumavató is Grazban, sőt Arnie, a „Stájer Tölgy” meglepetésszerűen megállt egy rövid sétára Salzburgban is. Ahova csak ment, rajongók gyűrűjén kellett kísérőinek átsegíteniük: az osztrákokat nem tántorította el az utóbbi időkben kipattant magánéleti botrány. Sőt, hálásak, amiért Arnie a ellenére ellátogatott Ausztriába.

Fotók a látogatásról, itt: 

 

0 komment:

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39