Találkozás A császárváros szerzőjével

 
2016. Ápr. 18. 19:53

Találkozás A császárváros szerzőjével

2016. április 18., Hétfő 19:53

A szervuszausztria.hu olvasóit is várjuk április 23-án szombaton 14 órakor a Millenárison: a Nemzetközi Könyvfesztiválon a Császárváros harmadik kiadását gondozó Kalligram standjánál. A találkozás alkalom lehet beszélgetésre a honlapról is.
 
Vajon mit jelent egy oly ismerős és mégis ismeretlen, szomszédos és mégsem elég közeli városban külföldiként otthont teremtve élni csaknem két évtizedig? Vajon milyen arcát mutatja Bécs, ha nem csak pár napra ruccanunk át? A kérdés ma még többeket foglalkoztathat, mint amikor A császárváros – Bécsből Bécsről című könyv először, 2004-ben, majd bővített kiadásban 2010-ben újra megjelent.
 
A Kalligram gondozásában most kiadott harmadik kiadás egyetlen előszóval több csak az előzőnél, hiszen a lényeg, a Császárváros jellege nem változott. Az olvasó számára pedig ma is érdekes lehet ez a nagyon szubjektív Bécs-kép, a benyomások, tapasztalatok, ismeretek, konkrét történetek egyvelege. A könyv online is megrendelhető (Bookline, Libri, Alexandra, stb), és a könyvesboltokban is megtalálható, és természetesen árusítják a Könyvfesztiválon is.
 
0 komment:

Szólj hozzá:



jooble
Bogipark
Ilona stüberl
 
 
 
 

Fatal error: Uncaught Error: Class 'Tidy' not found in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php:39 Stack trace: #0 /var/www/clients/client1/web2/web/index.php(159): require_once() #1 {main} thrown in /var/www/clients/client1/web2/web/modules/rss_import.mod.php on line 39